Mountain-Hardwear-Martijn-Schell-Powder-House

Mountain Hardwear | en Martijn Schell (atleet en berggids) tekenen sponsorship contract

Posted on 06/09/2012 · Posted in Mountain Hardwear

Augustus 2012, Genève - Mountain Hardwear, leider in innovatieve en hoogwaardige outdoor kleding, uitrusting en assessoires is sinds augustus 2012 de hoofdsponsor van de Nederlandse atleet en berggids Martijn SchellMartijn is verantwoordelijk voor de toerski- en Alpiene-Kaderopleidingen van de Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging. Hij woont en werkt sinds 2003 met zijn vrouw Saskia beroepsmatig in de Franse Alpen.

Mountain Hardwear is voor mij als professional de betrouwbare partner in het hooggebergte. Super licht, doordacht en met een functioneel design. Daarnaast zijn de vrolijke kleuren en de goede pasvorm een pluspunt voor mij. Ik ben dan ook trots Mountain Hardwear te mogen dragen.’aldus Martijn

 Sinds 1 Januari 2012 zijn Arthur Glaser en zijn team van P.H Agencies BV (Powder House) het sales agentschap voor Mountain Hardwear. Nu het merk op deze manier bezig is met een come back in de Benelux is het sponsorship van Martijn Schell is daar een hele mooie aanvulling op.

Martijn is opleider voor de international mountainleaders van defensie en zit in het gidsenteam van het Snowsafetycenter. Als allrouder in alle disciplines van de bergsport leidt hij met veel enthousiasme mensen door de bergen.

Martijn (Haarlem 1974) maakte voor het eerst kennis met de bergen tijdens de wintersport in Thiersee. Hij was toen dertien jaar en raakte onmiddellijk in de ban van de prachtige bergwereld. Vanaf zijn studententijd ontplooide hij zich tot een solide alpinist en freerider. Hij volgde de opleiding tot alpieninstructeur voor de NKBV en begon vanaf 1999 groepen te leiden in het hooggebergte.

In 2002 werd hij toegelaten tot de prestigieuze ski- en berggidsenopleiding aan de technische universiteit van München. Drie jaar later haalde hij zijn ‘staatliche’ diploma en beoefent daarmee voor Nederlandse begrippen een zeldzaam ‘beschermd’ vak uit.


Mountain Hardwear ziet het sponsorship met Martijn als een geweldige kans en is trots dat een gids van het kaliber van Martijn voor Mountain Hardwear gekozen heeft.